0

Haapsalu Linnamajanduse nõukogu liikmeks sai Tiit Kirs

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tiit Kirs. Foto: Facebook

ASi Haapsalu Linnamajandus nõukogust kutsuti tagasi Peeter Vikman, kelle kohale asub Tiit Kirs.

„Linnaettevõttesse oli vaja uut hingamist,” põhjendas Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid vangerdust Keskerakonna liikmetega linnaettevõtte nõukogus.

Kirs on geodeedist ettevõtja, kes osales Keskerakonna ridades viimastel kohalike omavalitsuste valimisel. „Igaüks, kes tuleb poliitikasse, on alguses uus. Igaühe panusest saab rääkida pärast seda, kui ta on mõnda aega saanud tööd teha,” ütles Karilaid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz