Haapsalus asuvad ametisse mobiilsed noorsootöötajad

Reelika Ender (vasakult), Katrin Nuuter, Sandra Saarniit ja Terje Marie Vihur õpivad praegu ametit ning hakkavad varsti linnatänavail noori kõnetama. Arvo Tarmula

Reelika Ender (vasakult), Katrin Nuuter, Sandra Saarniit ja Terje Marie Vihur õpivad praegu ametit ning hakkavad varsti linnatänavail noori kõnetama. Arvo Tarmula

Haapsalus varsti ametisse asuvad viis noorsootöötajat otsivad noortega kontakti paikades, kus viimastele meeldib aega veeta, näiteks Haapsalu Rimis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tuleks
5 kuud tagasi

moodustada komisjon , mis hakkaks arutama mingi komisjoni moodustamist ja üldse on need lapsed väga tüütud, tolknevad igal pool ja segavad normaalseid inimesi

Arvaja
4 aastat tagasi

Tore, et nad kuidagi ikka püüavad. Väga palju on Haapsalus järelvalveta lapsi sotsiaalselt haavatavatest peredest. Vanemad rügavad miinimumpalga eest, tuleb ju maksta kõrge üür üürikorteri omanikule. Sotsiaalkortereid napib, isiklikku elamispinda osta ei jõua. Suvelaagrid on kallid, tegevust ei ole. Kompleksne probleem. Nüüd algab suvi, lastel algab koolivaheaeg ja noortekeskused suletakse……kas see on ikka mõistlik tegu?!

igalpool
4 aastat tagasi

haapsalu rimis vist enam turvatootajaid enam pole,kes korda hojaksid.ukskord kui tallinna=-HAAPSALUI bussilt maha astudes,nagin milline kolonn noori seal rimi ees on,tundus lihtsalt tavaline kogunemis paikk,kuhu vene ja eesti noored,tallinna vanalinnas hangivad,mitte paarkummend vaid sadades kollonnides

Haapsalust
4 aastat tagasi

Väga tubli algatus, asjalikud naised! Kerge on arvustada ja viriseda, aga siin on inimesed, kes võtsid midagi ette ja püüavad teha muutust. Edu ja energiat teile!

Valdo
4 aastat tagasi

Tore uudis. Isiklikult ei näe mina noortes probleemi, vaid vanemate laiskuses tunda huvi, millega tema laps tegeleb? Juba vanal ajal oli ” noorus hukas “. Igal juhul tore, et Haapsalus hakatakse tegelema noorte kaardistamisrga. Edu Teile.

Kernukoer
4 aastat tagasi

Tattnokad võtavad omaks ja varsti laamendavad kõik koos surnuaial ja jumal teab veel kus. 😀

kodanik
4 aastat tagasi

Rimi vandaalide vastu ei saa mitte keegi. Isegi politseid ei huvita see, et 13 aastased jõmpsikad otse poe suure ukseees suitsu kimuvad.

Nimetu2
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

No olgem ausad, et ega see politsei neid eriti ei hirmuta ka ning trahvid makstakse üldjuhul vanemate poolt kinni. Need lapsed on psühholoogiliselt katki ning vajavad abi, kuid paljud täiskasvanud ei mõista seda enne, kui nende oma laps on samas olukorras. Sellisel käitumisel on kindlad põhjused ning üldjuhul on selleks lapsevanemad.

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Nimetu2

Tean vanemaid kes oma lapsi kiidavad selliste tegude eest. Premeeritakse veel pealekauba.

Nimetu2
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Milliste tegude eest täpsemalt? Premeerimisega teevadki vanemad kõik selleks, et laps ka edaspidi nii käituks. Lapsed ei tea ise oma tegude tagajärgi ning kui ka lapsevanemad seda selgeks ei suuda teha, siis ongi ainuke väljapääs uuringud ja ravi.

Roheline
4 aastat tagasi

😀 ma arvan,et nad saadetakse pikalt 😀

Arvan
4 aastat tagasi
Reply to  Roheline

samuti.