0

Laskjad tõid Eesti noorte meistrivõistlustelt Haapsallu 3 medalit

Mai-LiisVikman, Mariin Sinimeri ja Karlis Lõps. Foto: erakogu
Mai-LiisVikman, Mariin Sinimeri ja Karlis Lõps. Foto: erakogu

Nädalavahetusel toimusid kuni 14-aastaste ( C-klass) Eesti noorte meistrivõistlustel laskmises.

Kui osadel spordialadel hakatakse selles vanuses juba lõpetama, siis laskmises on tegemist kõige noorema vanuserühmaga, mis alles alustatakse tõsist sporditegemist.
Järjekordselt võitsid täiskomplekti Haapsalu noorlaskurid. Eriti hea meel on, et auhinnalised kohad tulid viimase kümne aasta kõige tihedamas konkurentsis.

Edukaimaks alaks oli meile spordipüstoli ringmärgi harjutus. Tüdrukute arvestuses lasi kindlalt ja võitis veenva eduga teiste ees kuldmeli Mariin Sinimeri 252 silmaga. Kaksikvõidu kindlustas meie tüdrukutele Mai-Liis Vikman, olles 237 silmaga teisel kohal.

Poiste ringmärgis võitis pronksmedali Karlis Lõps 243 silmaga. Temast ettepoole tulid Viljandi laskur Joosep Animägi 264 silmaga ja narvalane Oleg Poltev 254 silmaga. Meie poistest said Karl Robert Masing 230 silmaga neljanda ja Kaspar Tõnisson 199 silmaga kümnenda koha.

Õhupüstoli harjutuses 20 lasku jäi napilt ilma medalita Hendri-Eerik Reintal, kes pronksmedali laskuriga sai sama silmade arvu – 167. Otsustavaks sai sisekümnete arv, mis pronksmedali võitnud viljandlasel oli 3 ja meie Hendri- Eerikul 2.
Karlis Lõps oli selles harjutuses 155 silmaga 7. kohal ja Raian Kleemann 152 silmaga 8. kohal.

Tüdrukute konkurentsis sai parima koha Mai-Liis Vikman, olles 155 silmaga 8.kohal.

Püssi harjutuses 30 lasku lamades tuli Daniel Kuldmeri 244 silmaga 4. kohale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz