Miks Viktoria Ladõnskaja-Kubits loobus talle pakutud ministrikohast?

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Viktoria Ladõnskaja-Kubits. Foto: riigikogu
Viktoria Ladõnskaja-Kubits. Foto: riigikogu

Delfi andmetel loobus Isamaa aseesimees Viktoria Ladõnskaja-Kubits loodavasse valitsusse minemisest.

“Vastab tõele. See konkreetne – rahvastikuministri – portfell oli pakutud ja ma loobusin sellest. Põhjusi oli terve rida. Üks neist peitub selles, et me räägime palju riigireformist ja suurtest avaliku sektori kuludest, aga teeme juurde ministri positsioone. Lisaks on mul küsimusi ka loodava koalitsiooni kui niisuguse osas”, ütles Ladõnskaja-Kubits.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mnjah
5 aastat tagasi

Kus on loogika kui mõne ministri koht kaotatakse (sotsiaalkaitse) ja juurde tehakse väga vajalik ministri koht olemasoleva juurde – välismajanduse ministri koht IT ministrile juurde (parem oleks küll tööstusministri koht olnud). Otsitud põhjus, samas näitavad need nn vastased ära selle, et erakondades on isikuid, kes sinna kuuluma ei peaks. Erakonnana tegutsemine ei tähenda erakonnale vastutöötamist (enamuse otsus ja demokraatlik juhtimine) ja kui antud seltskonnas ei sobi olla siis peaks Viktoriakene Isamaast välja astuma ja ka Riigikogust, sest siis saaks aru tema maailmavaatelistest põhimõtetest ja nende eest seismisest. Vastasel juhul on tegemist sooja õhu väljaajamisega. Emotsioon mõistuse asemel ei ole poliitikas… Loe rohkem »

Küsin
5 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

Mida te nüüd öelda tahategi?

Mnjah
5 aastat tagasi
Reply to  Küsin

Musta pesu pese erakonnas sees, aga mitte avalikkuse ees. Kui erakonna enamuse soovi ei austa ja see on sinu põhimõtetega ja maailmavaadetega vastuolus siis oled vales seltskonnas. Kujutad ette, et elad hundikarjas aga koos ulguda ei taha või oled võistkonna liige, aga kuna sulle ühe meeskonnakaaslase soeng ei meeldi siis talle söötu ei anna ja proovid veel omaväravat lüüa. Väärtus on oma erakonna austamine ja ka demokraatia austamine selles ehk enamuse otsuse aktsepteerimine. Tundub, et tõesti oleme väärtuskriisis.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Mnjah

Õnneks pole riigijuhtimine pallimäng!

Mnjah
5 aastat tagasi
Reply to  juss

Funktsionaalne lugemisoskus on tarviline vara!