Suured augud Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmikul tasandati

Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmik on taas sõidetav. Arvo Tarmula
Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmik on taas sõidetav. Arvo Tarmula

Kui veel hommikul olid Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmikul nii suured augud, et ristmik oli sisuliselt läbimatu, siis pärastlõunaks olid suuremad augud ristmikul tasandatud.

Augud ristmikul olid nii suured, et isegi maasturijuhid kurtsid sotsiaalmeedias, et neil oli tunne, et kriibivad auto põhja.

„Päeval tehti korda, nüüd on ilus, tasane,” ütles Haapsalu avalike suhete nõunik Tõnu Parbus.

Siledaks ristmikku just nimetada ei saa, kuid hiigelsuured augud on sealt kadunud. Autojuhid, kes ei teadnud, et ristmikku on täna korrastatud, võtsid vahetult enne ristmiku hoo väga väikeseks ning asusid ristmikku ületama vaikselt.

Siiani olnud kehvale teele lisaks teeb juhid ettevaatlikuks ka ristmiku äärde kuhjatud suur lumehunnik, mis takistab vaatevälja – Tallinna maanteelt Jalaka tänava poole suundujad ei näe, kas keegi tuleb vastu või mitte ja vastupidi.

Parbuse sõnul on talviti teehooldusega keeruline tegeleda – lumiste ilmadega on lumi aukudesse kinni sõidetud, vihmaste ilmadega on vesi aukudes ja täide ei jää kinni.

Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmik avati liiklusele aastavahetuse paiku, et vähendada liikluskoormust Jalaka ja Kuuse tänaval. Parbuse sõnul tuleb pärast Tallinna maantee ehituse valmimist Jalaka tänava remont.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Koerte värvimise töökoda
5 aastat tagasi

Muidu on kõik Haapsalus hästi. Ainult neli aastaaega segavad.Esmaspäeval linnapea etteaste akende parandamisel Uuemõisa lossis. Piletid müügis.

Tige kohalik.
5 aastat tagasi

Parbuse sõnul tuleb pärast Tallinna maantee ehituse valmimist Jalaka tänava remont!
Võtke nüüd hoogu maha ja alustage ikka kase tänavast, suure koormuse tõttu on 3.5m laiusest teest alles meil ainult 2m. Ja üldse tuleks kase tänavale panna kaalupiirang. Suured veoautod sõidavad mööda siis maja vappub.

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Tige kohalik.

Ja Raudtee tänav vajab ka remonti.

Arvos
5 aastat tagasi
Reply to  Tige kohalik.

Jälle keegi, kel ei meeldi ühiskonnas elada. Majapidamise saab endale soetada ka kusagile vaikesse metsatukka kui linnas ei meeldi. Seepärast ei hakka maailm teistpidi ringi käima kui kellelegi midagi ei meeldi.

linlane
5 aastat tagasi
Reply to  Tige kohalik.

Kase tn.ei ole varsti võimalik ka üksinda sõita,kahel pool tänava äärt on suured augud ning need on tekkinud ka tänava keskele,keegi ei näe nende parandamisega vaeva

Arvos
5 aastat tagasi

Kusjuures keegi ai pannud tähele, et rist töö tegemise hetkel kinni oli pandud. Tublid töötegijad, kes pidid pidevalt autosid läbi laskma ning seetõttu oli neil üsna keeruline põhitegevusega tegeleda.

juku
5 aastat tagasi

Kuule Arvi. Need peetri aja romud, näitavad selle pere rikkust. Kadedus.

Jyri
5 aastat tagasi

Miks Haapsalu linnavalitsus, kui Tallinna mnt remondi Tellija, lasi üldsegi ehitajal talveks põhimagistrali sulgeda ning kogu liikluse kõrvaltänavatele suunata? Kas on ehitusmaksumusele arvestatud juurde ka lõhutud kõrvaltänavate taastamine? Kuuldavast Jaama tn remonti planeeritakse alustada ka sügisel. Palju edu … !

Kont
5 aastat tagasi
Reply to  Jyri

Sellest on korduvalt kirjutatud, et põhitänav pandi kinni peaaegu aastaks ajaks kuni 30 juuni või juulini 2019. Aastaks peatänav kinni, see tähendab, et nn linna juhtidel on täielik poogen. Nüüd on auklikud peaaegu kõik linnatänavad ja see Jaama tn, mida remontima hakatakse on heas seisus. Ühesõnaga kilplased.

mõngel
5 aastat tagasi

Kas jalaka tänaval tuleb ainult pindamine? see sama hea kui kuumaastik korra karamelliga üle valada..

Ka Kodanik
5 aastat tagasi

Sõidan iga tööpäev selle ristmiku kaudu. No mina küll ei tea, et seda oleks kordagi tasandatud nagu väideti FB-s, et on ennem aeg ajalt täidetud.

Arvi
5 aastat tagasi

Mitte lumevall ei sega vaatevälja vaid kaks autovrakki teeääres segavad liiklust Viige need palun eesst ära.

Kodanik
5 aastat tagasi

Kas tõesti iga probleemi kohta peab teema tegema, et asjad liikuma hakkaksid? Siis vingun ka. Miks Nurme bussi peatuses tee äärt ei lükata lumest puhtaks? Tegemist ju linna maaga. Või loodetakse, et lumi ise ära sulab? Inimesed peavad bussi peale minemiseks üle lume sõiduteele ronima.

Arvos
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kas lumi ei sulagi ise? Pole veel näinud lund mis ei sula.

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Kui on külm ja lumi ei sula, siis oleks tore kui selle tee ääre masin puhtaks lükkab, mitte et jääme sooja ilma ootama.