Läänemaal napib hooldekodukohti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

President Arnold Rüütlit (vasakul) tervitas Koluvere hooldekodu uksel tema vana võitluskaaslane Rahvaliidu päevilt Heino Priimägi. Foto Arvo Tarmula

Reedel avas president Arnold Rüütel Koluveres Lossipargi vanadekodu, sellest hoolimata on Läänemaal võimatu hooldekodukohta saada.

Lossipargi vanadekodus on 45 kohta, mis kõik on juba broneeritud. Hoolealused tulevad juba märtsi keskel. Maarjamaa Kodude OÜ juht Kristo Priimägi loob sel aastal Koluverre veel 130 kohta. Neid broneerida esialgu ei saa. „Ma ei broneeri kohti, mida veel olemas ei ole,” ütles Priimägi. Täituvusega ilmselt probleeme pole, sest huvitundjaid olnud tublisti üle saja.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Arusaamatu
5 aastat tagasi

Ei saagi jätkuda, kui näiteks De la gardie hooldekodus on nii mõnedki välismaalased patsiendid -ilmselgelt on nende maksevõimekus kõrgem ja kindlam aga eestlane vaid ootab ja ootab omale kohta…