Taevas kallas kümme korda rohkem lund kui mullu

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 17

Teehooldusfirma Warren Safety autojuht Eero Jalakas tõusis esmaspäeva hommikul kell neli. Magama ta eile vist ei saanudki, sest õhtu poole hakkas lörtsi sadama. Foto: Urmas Lauri

Haapsalus põhiteid hooldava Lääne Teede teemeistri Konstantin Dutovi hinnangul on tänavu lund olnud kümme korda rohkem kui eelmisel talvel.

Dutov ütles, et sahajuhile teevad kõige rohkem muret tänavatel parkivad autod. „Tõsine probleem,” märkis ta. 20 aastat sahajuhina töötanud Dutov tõi kõige halvematena näiteks kitsad Wiedemanni ja Võnnu tänavad, kus teeäär on tihti autosid täis ja sahaga pole võimalik neist mööda pääseda. „Tõstame saha üles ja sõidame autost mööda. Lumi jääb nii, nagu on – auto juurde,” ütles Dutov.

Ta lisas, et kui viimati linnast lund ära taheti viia, panid nad Võnnu tänavale parkimist keelavad sildid, kuid pidid ootama kaks ööpäeva, enne kui tänaval ühtegi autot ei parkinud ja sai lume välja vedada.

------
Teehooldusfirma Warren Safety autojuht Eero Jalakas toimetas eile pärastlõunal Paliveres. Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments