3.3 C
Haapsalu
Kolmapäev, 17. aprill 2024

6 kuu keskmine portaali küljastajate arv kuus: 60 619

Avaleht Artikkel Swedbank pidurdab välkmakseid

Swedbank pidurdab välkmakseid

Swedbanki kliendid välkmakseid teha ei saa. Arvo Tarmula

Kui Pangaliit teatas neljapäeval, et sellest päevast alates pidavat maksed kolme Eesti panga vahel liikuma reaalajas ja hetkega, siis reaalsuses see päris nii ei ole, kirjutab Postimees.

Välkmaksete süsteemiga oli neljapäevaks liitunud nii SEB, Swedbank kui  ka LHV ning loodud olid kõik eeldused selleks, et kõik kuni 15 000 euro suurused maksed saaksid nendes pankades olevate kontode vahel liikuda hetkega.

SEB ja LHV klientide jaoks kõik ka nii toimib – välkmaksed liiguvad nii sisse kui välja välgukiirusel. Paraku on  Swedbank seadnud  oma klientidele piirangud, mis välistab nende jaoks välkmaksete algatamise panga kõige tavalisemates kanalites – internetipangas ja põhilises mobiiliäpis.

“Algatada välkmakseid saab hetkel vaid uue mobiiliäpi testversioonis “Swedbank 2019 Eestis”,” tõdeb Swedbanki pressiesindaja Liidia Kaljundi ja jätab vastamata küsimusele, miks panga klientidele selline piirang on peale pandud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
töötu
5 aastat tagasi

Kui võrrelda Swedbanka ja LHV-d, siis
esimesega seostuvad kõrged teenus- ja haldustasud, pidevad vabandused – miks midagi teha ei saa, kontorite sulgemised, riigist väljaviidav suur kasum jms,
Seevastu LHV-s on mitmed teenused tasuta (s.h SEPA maksed), innovaatiline ja uuendusmeelne ladusalt toimiv kodumaine pank.
Jääb üle imestada, miks inimesed üldse veel Swedbanka kasutavad.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  töötu

Mis ametit LHV-s ka pead?

Kodanik
5 aastat tagasi

Imelik on see et swed konto omamise eest mingit tasu ei võta (kui pangakaarti ei oma) Kui tahaks aga seb kontol raha lihtsalt koguda siis maksad ikka 30 senti iga kuu neile.

Jäme
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Tasu ei maksa ja raha kätte ka ei saa. Lihtne.

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Jäme

Lihtsam on seb pikalt saata.