Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalus oli pool aastat fantoombussipeatus

Haapsalus Lossiplatsil tekitas segadust bussipeatuse silt, mis rippus kohas, kus bussid juba eelmisest suvest enam ei peatu. Pärast teema tõstatumist sotsiaalmeedias kadus silt Lossiplatsi servast.

Läänemaa saab aasta lõpuks rahvarõivaraamatu

Tänavu kaante vahele jõudva Läänemaa rahvarõivaraamatu kirjutab kihelkondade kaupa kokku Eesti suurim rahvariiete asjatundja Reet Piiri. Teose koostamise eestvedaja Larissa Mandli sõnul kirjeldatakse raamatus ajaloolise Läänemaa kihelkondade rahvarõivaid – praeguse Lääne maakonna kõrval kuuluvad sinna ka Lõuna-Läänemaa praegu Pärnu maakonda ning Rapla maakonna alla kuuluvad kihelkonnad. Kunagistest Läänemaa piirkondadest jääb välja ainult Hiiumaa.

Meelis Pernits: kaitseliitlast kaks kord ei peta

Kaitseliidu Lääne malevat juhib juba poolteist kuud kogenud kaitseväelane kolonelleitnant Meelis Pernits, kes mullu teenis välja ka Märjamaa parima isa tiitli. Pernits võttis detsembri keskpaigas maleva üle seniselt pealikult Rasmus Lippurilt, kes läks Pärnusse Lääne kaitseringkonda üles ehitama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments