Dirhami kalakohvik on taas DinnerBookingu esikümnes

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Dirhami Kalakohvik. Foto: Urmas Lauri
Dirhami kalakohvik. Foto: Urmas Lauri

DinnerBooking on kokku võtnud kogu Eesti eelmise aasta restoranikülastused ning klientide tagasiside põhjal reastanud 10 enim punkte teeninud restorani. Esikümnes on kaheksa Tallinna söögikohta ja vaid üks väljaspool Harjumaad: Dirhami kalakohvik.

Esikümnes ka 2017. aastal olnud Dirhami kalakohvik on üks kahest Tallinnast väljaspool asuvat söögikohta, mis sel korral esiritta jõudis.

Ka möödunud aastal jätkuvalt hubast ja positiivselt üllatavat joont hoidnud kohviku kohta jagub paljudel häid sõnu, näiteks kirjutab Nele: “Oleme kohe super-super vaimustunud sellest armsast kohast. Ma ei ole ammu midagi nii head saanud, nagu olid tatrapliinid kalamarjaga. Suitsutatud kalamari oli eriti huvitav! Teenindus oli mõnus rahulik ja sõbralik ning atmosfäär samuti õdus. Jätkake samas vaimus!”

Eesti 2018. aasta TOP 10

  1. Art Priori, Tallinn
  2. NOA Chef’s Hall, Tallinn
  3. Restaurant Tchaikovsky / Hotel Telegraaf, Tallinn
  4. Kolm Sibulat, Tallinn
  5. HÄRG, Tallinn
  6. Dirhami Kalakohvik, Lääne-Nigula vald
  7. ORE, Tallinn
  8. JUUR, Tallinn
  9. Ruhe, Harjumaa
  10. Umami, Tallinn
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz