Lääneranna vallas muutuvad maakonnaliini L19 osa peatusi ette tellitavaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Alates 4. veebruarist teenindab Pärnumaa maakonnaliin nr L19 Hanilaristi, Rame ja Nehatu peatusi ainult ette tellimisel, vahendas Lääneranna vald oma sotsiaalmeediapostituses MTÜ Pärnumaa Ühistranspordikeskus (PÜTK) teadet.

Maakonnaliin nr L19 on käigus koolipäevadel marsruudil Hanilaristi–Pivarootsi–Vatla–Virtsu–Lihula.

Bussi tellimiseks peab sõitja helistama vedaja infotelefonile 12012 hiljemalt sõidule eelneva päeva kella 18ks. Eespool nimetatud peatustes väljumiseks piisab bussijuhi informeerimisest bussi sisenedes. Pivarootsi peatus oli juba varem sellel liinil nõudepeatus.

Nõudepeatuseid rakendatakse maakonnaliinidel olukorras, kus liini marsruudi teatud osas on sõitjaid haruharva ja regulaarsed sõitjad puuduvad üldse. Kui kellegi sõiduvajadus peaks muutuma või kui piirkonda kolivad uued inimesed, kes soovivad bussi regulaarselt kasutada, siis on võimalik muuta nõudepeatused jälle ümber tavapeatusteks.

Lisainfo Pärnumaa Ühistranspordikeskusest: tel 17018 ja e-post.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments