Haapsalust Rohukülla sõitev nõudeliin jätkab aasta lõpuni

BNS

Bussilpaan Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Rohuküla sadama bussipeatus. Foto: Urmas Lauri

Juuni alguse käiku pandud nõudeliin Haapsalu bussijaama ja Rohuküla sadama vahel jätkab reisijate vedu aasta lõpuni.

Nõudeliin 1A pandi käiku, et teenindada neid, kes soovivad jõuda Haapsalust Hiiumaa praamile, samuti rahuldada nende sõiduvajadusi, kes kurtsid, et Hiiumaa praamil ei ole saabudes bussi vastas.

Kui esialgu pani Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus nõudeliini käiku kolmeks suvekuuks, siis nüüd otsustati, et liin on käigus aasta lõpuni. Pileti hind on kõigile sõitjatele kaks eurot ning sõit tuleb ette tellida sõidule eelneva päeva kella 18-ks telefonil 6120 063.

Nõudeliin tähendab, et buss väljub algpeatusest ainult siis, kui sõidusoovist on enne teada antud. Buss sõidab isegi siis, kui on vaid üks tellimus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rähn
1 aasta tagasi

Mõnikord tunub,et sotsialism on tagasi,sest tasuta sõidud maksavad kinni teised oma maksudest. Selle taustal mõjub eriti õõvastavalt raudtee Rohukülla. Me oleme vist isegi Usa st rikkamad,kui mõne(kümne) inimese pärast sinna raudteed teha tahame. Õigemini mõned poliitikud tahavad,sest iga hääl ju loeb…

Puuta Rähn
1 aasta tagasi
Reply to  Rähn

Kuidas sina seda kinni maksad kui kirjutad TEISED? Ole rahul. Ja keda sa MEIE all mõistad? Kellega sa raudteed teha tahad? Ütle välja siis kellega sa tahad.

Seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  Rähn

Kas sa pole märganud, et normaalsetes ühiskondades on väga palju asju “tasuta”, mille nö teised kinni maksavad? Alustame nt kooliharidusest jne…

Marko
1 aasta tagasi

Ei ole saabudes bussi vastas … Takso saab ju tellida kui peaks vaja olema!

Marko’le
1 aasta tagasi
Reply to  Marko

Taksot 2 euro eest ei telli