0

Galerii: Rõudes õpiti rahvariideid valmistama

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Anne Ütsik (vasakult),Maie Kliss, Sirje Pärnoja, Helve Tellei, Heidi Maripuu, Anu Tõnnov ja Larissa Mandel pärandihoidja aastaõppe “Minu oma rahvariie” õppepäeval Rõude külamajas. Foto: Urmas Lauri

Fotod: Urmas Lauri

Rõude külamajas on täna pärandihoidja aastaõppe “Minu oma rahvariie” õppepäev. Hommikul kell pool kümme alustati rahvariide seeliku lõngade värvimisega ning keskpäeval alustati põlle õmblemise ja pluusi varrukate kurrutamisega. Kavas oli ka seeliku voltimine.

Õppepäeva juhendas Helve Tellei Koluverest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz