Video: Sukles kiidab Karilaidu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaader videost

Haapsalu linnapea Urmas Sukles on üllitanud video Saare-, Lääne- ja Hiiumaa esinumbrina Riigikokku pürgiva Jaanus Karilaiu toetuseks.

Videoklipis kutsub Sukles üles hääletama Karilaiu poolt, sest “Jaanus teab, mida ta lubab ja kui ta on midagi lubanud, siis viib ta oma lubaduse ka ellu.” Sukles lisas, et ilma Karilaiuta ei tuleks raudtee Turbasse ja Karilaidu Riigikokku valides on ta kindel, et raudtee tuleb ka Rohukülla.

Suklese toetusvideot näeb siit

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
28 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei pea
5 aastat tagasi

Ei pea Igasugust asja ka uskuma, ei meie lihtininesed tea, mis kokkulepped on Suklesel ja Karilaiul, meie teeme ikka nii kuidas targemaks peame ja heaks arvame ja valime ikka oma peaga.

nalja nabani
5 aastat tagasi

Sukles meenutab mulle Savisaart, kes vanas eas samuti segast peksma hakkas ja võimult ei mõistnud väärikalt lahkuda.

Tont
5 aastat tagasi
Reply to  nalja nabani

Pidasin seni hr.Suklest normaalseks inimeseks. Olenemata sellest,kas valimised tulevad või mitte. Mis raudtee, kui kaubavedu pole ja ei tule ? Või on tõesti oodata ennenägematut turistide tulva,mis selle ulmeprojekti tasuvaks teeks? Praegu väljuvad iga tund Tallinna ja tagasi mugavad,doteeritud bussid.Kõik need lubadused maksavad kinni valijad oma maksudest, mitte lubajad. Nüüd on viimane aeg hakata koostama rongikallistajate ja lubajate vararegistrit. Miks peaks teised kinni maksma nende unelmad ??

Tont
5 aastat tagasi
Reply to  Tont

Lisaks juurde, et kuigi majanduslik tasuvus hetkel on üpris küsitav, läheb see hobuse unenägu kindlasti käiku, kui on tarvis mõnele erakonna rahasatajale vastuteenet teha.

loodame parimat
5 aastat tagasi
Reply to  Tont

Tasuvus ei ole üldsegi küsitav, see on kaljukindlalt miinustes. Pole küsimustki.

Imelik
5 aastat tagasi
Reply to  Tont

Kas loll olla on väga valus? “Praegu väljuvad iga tund Tallinna ja tagasi mugavad,doteeritud bussid.” “….lubadused maksavad kinni valijad oma maksudest”

mina
5 aastat tagasi
Reply to  nalja nabani

Kes veel ei tea, siis kõikvõimalikes eravestlustes võitleb Sukles raudtee vastu, sest seda veab Uus. On seda teinud aastaid. Mingit raudteed ei tuleks, kui Uus sellega ei tegeleks. Nüüd on ta lõpuks aru saanud, et teatud hetkedel tuleb raudtee poolt olla.

linnakodanik
5 aastat tagasi

Peab selle mäluga ikka midagi väga paigast ära olema, kui ikka ei mäleta neid Karilaiu suuremaid lubadusi, millega ta valijaid ostnud. Lubas Karilaid kohe, kui nad valitsusse saavad, vabariigi aastapäevaks raudtee välja ehitada, lubas Pätsi ametiraha Eestisse tagasi tuua, lubas e-valimiste kontrolliks kutsuda sõltumatu rahvusvahelise auditi, lubas Haapsalusse tuua kultuuri- või keskkonnaministeeriumi, lubas TÜ-ga sõlmida partnerluslepingu koos tegevuskavaga tarkade töökohtade loomiseks Haapsallu jne. jne. Mida ei ole, seda ei ole…Kas tõesti on linnapeal haugi mälu?

kodanik 66
5 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

lubas vapsid rehabiliteerida, VEB-fondi rahad kannatanutele välja maksta, turu keskväljakule viia, algkooli kuus aastat tagasi kahe aastaga ära remontida, muusikakoolile paremaid ruume jne jne. Ootan põnevusega uusi lubadusi.

vankumatu
5 aastat tagasi

Olgu video nii usutav, kui tahes, keskerakondlast ei vali ma mingilgi tingimusel.

oot
5 aastat tagasi

kesikute punt oli ju see, kes linnapea kriminaaluurimise ajakirjandusse lekitas, kui semule linna raha eest valgustust taheti sahkerdada…peab ikka komprat olema sahtlis, et sedasi lakkuma paneb

noh
5 aastat tagasi

No ma ei tea kas see esinemine tuleb Karilaiule kasuks, pigem mitte.

Valija
5 aastat tagasi

Tahaks arvata, et Suklese poolt öeldud sõnad kuuluvad järjekordselt tema madala tasemega naljade hulka.

NIMI
5 aastat tagasi

Meeldiv on näha riigiasutuses tagataustal olevaid alkoholi pudeleid. On see tõesti lubatud?

Valdo, kus sa oled
5 aastat tagasi

Valdo, sinu soolo on siit puudiu

Valdo
5 aastat tagasi

Siit siis minu soolo!

Mida siis Hr. Sukles valesti ütles?
Kummaline on see, et virisejad kohe lahmima, et Sukles poeb Karilaiule.
Minu arvamus seelest nn. reklaamist on:
Hr. Sukles kirjeldas Karilaidu oma vaatevinklist ja soovis seda teistega jagada, mis näitab tema julgust.
Mina isiklikult ei tunne Karilaidu aga soovin uskuda, et tegemist on mõtleva inimesega.
Lugupeetud Haapsalu linna elanikud, soovin Teile rohkem sallivust ja rõõmu päevadesse. PS. Minge kõik märtsis valima, soovin Teile tarku valikuid!

Valdo
5 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Kõigepealt tänud neile inimestele, kes miinuseid ja plusse on minu väljaütlemisele jaganud. Aru saamatu on vaid see, milline osa on väärt plusse ja milline osa miinuseid.
Oletan;
Miinused; Soovitan minna märtsis valima.
Plussid; Julgesin väljendada oma arvamust.
Vaatamata sellele soovin Teile kõike kaunist.

Kodanik
5 aastat tagasi

Kui madalale võib üks inimene võimu nimel laskuda, piinlik oli kuulata seda klippi.