Haapsalu sissesõidutänav ei pea liikluskoormusele vastu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kase tänava auguremont. Foto: Urmas Lauri

Kase tänava auguremont. Foto: Urmas Lauri

Tallinna maantee remondi tõttu on liiklus ümber suunatud nii Kuuse kui ka Kase ja Jalaka tänavale. Suurenenud liiklusvoole Kase tänav vastu ei pea ning kitsa tänava serv muutub vihmaste ilmadega kiiresti üliohtlikult auklikuks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
xyz
5 aastat tagasi

Tegelikult on see hea. Need tänavad küntakse talvega nii ülesse, et ei ole muud võimalust kui kohe kapitaalremont teha. Muidu mädaneksid need kuumaastikud järgmised 20 aastat edasi nagu enne olid ja ainuke renoveerimine on tänavakivide paigutamine löökaukudesse. Nüüd tekitab vajadus võimaluse.

Taat Jõul
5 aastat tagasi

Tänu Tallinna mnt. remondile avastasid linnaisad, et Haapsalus on ka sellised tänavad nagu Kuuse, Jalaka ja Kase, mille remondi oleks pidanud ette võtma tegelikult juba aastaid tagasi. Seega ärge pange pahaks, et nende kolme tänava remonti ei võetud ette õigel ajal, kuna linnaisad lihtsalt ei teadnud nende tänavate olemasolust mitte midagi, nüüd, kui nad peavad ka ise neid tänavaid läbima (seoses peatänava remondiga), on nad ka need ,,uued,, tänavad Haapsalus enda jaoks avastanud. Pange tähele – ka valmislubadustesse tulevad nende tänavate remondid nüüd sisse 😉

kes
5 aastat tagasi

see idioot hakkab vastu talve teed ehitama? Kindlasti mingi riigi poolt kehtestatud nõude millal tuleb alustad või raha ära kasutada

Arvos
5 aastat tagasi

Misajast mullane teeäär tänav on? Tänav peab kenasti vastu kuid mitte selle ääres olev muld.

jas
5 aastat tagasi

pole hullu, tulevad külmad lastakse augud vett täis, liiklus kiireneb tunduvalt,

Märt
5 aastat tagasi

Kasuks ei tulnud tänavate tervisele ka Pärnu Aide autokooli õppesõidud ajateenijatele. Terve sügise, hommikust õhtuni, kahe suure järelhaagisega veoautoga kolistati mööda Haapsalu viletsaid tänavaid.

Peep Tamm
5 aastat tagasi

See tee on kruusatee, üleval mustkate. Isegi asfalt on puudu

doktor
5 aastat tagasi

Ühinen Sinu palveg aga lootust on vähe!

Palve
5 aastat tagasi

Hea jõuluvana, too linnavalitsusele veidi ajusid. Kasvõi natukene

Haloo
5 aastat tagasi

Mis vihmaste ilmadega, see tee laguneb kuivaga sama ruttu. Tee on kehv, kitsas ja servad olematud. Varem ei pidanud autod mööda tee ääri sõitma, sest liiklus oli hõre.