Laura Koemets vahetas ehitajaameti bussirooli vastu

Oktoobri algusest keerab Haapsalus bussirooli 23aastane Laura Koemets, kes üllatab paljusid bussisõitjaid oma noorusega, kuid eelkõige sellega, et on naine.

„Nad ei ole siiamaani harjunud, et ma sõidan,“ ütleb Koemets reisijate sagedase üllatumise kohta. Ei ole harv, kui öeldakse:„Appi, lapsekene, mida sina siin teed?“ Kord isegi küsiti Koemetsalt, kas tal perekonda üldse ei ole.

Kuid lisaks küsimuste esitamisele toovad mõned sõitjad talle kommi, õunu ja üks vanem mees tõi talle suisa roosi. „See on nii tore, kui keegi märkab,“ ütleb Koemets.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ekre troll sarvedega
5 aastat tagasi

Parem olgu naine pussiroolis kui ahmeed või muhammad.

Mati
5 aastat tagasi

Said siia ka oma debiilse pagulaseteema ära toppida? Hakkas kergem?

Arvos
5 aastat tagasi

Märkasin minagi kui roheline buss oli Kalda tänavalt rongijaama poolt tulles pooleldi keset Lahe tänavat. Sellest naisterahva ristmikul seisatud bussi ninast pidi Viigi poolt tulles Lahe tänaval kaarega mõõda sõitma. Tema andis niimoodi teed. Kui nüüd juhtumisi pole veel mõnda naisbussijuhti kohapeal liikvel. Too oli igatahes roheline sorikärakas.

töötu
5 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Olen minagi neiu poolt juhitud bussis viibinud. Sõit linna kitsastel tänavatel oli igati professionaalne – sujuv ja täpne.

Meelis
5 aastat tagasi
Reply to  töötu

Kiitos sllele neiule!

Kaarega
5 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Ära vingu nagu jobu,pidid väga suure ringiga minema või milles see asi nüüd oli……

Arvos
5 aastat tagasi
Reply to  Kaarega

Asi pole mitte ringis,(jobu), vaid sõiduteel paiknemises.