LÜGi muusikali laupäevase etenduse piletid on välja müüdud

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ekraanitõmmis muusikali promovideost
Ekraanitõmmis muusikali promovideost

Laupäevase LÜGi muusikali “100 aastat koolielu” piletid on välja müüdud.

8. detsembril tähistavad Haapsalu I Keskkooli, Haapsalu Gümnaasiumi, Haapsalu Wiedemanni Keskkooli, Haapsalu Wiedemanni Gümnaasiumi ja Läänemaa Ühisgümnaasiumi vilistlased ning endised ja praegused töötajad 100 aasta möödumist eestikeelsest gümnaasiumiharidusest Haapsalus.

Sel puhul toimub pidulik aktus Haapsalu kultuurikeskuses, mille üks osa on Läänemaa Ühisgümnaasiumi muusikal. See etendus oli reserveeritud vaid peokülalistele ja mõned päevad tagasi said piletid otsa.
“Me nägime seda ette, et kõik soovijad teatrisaali ei mahu,” ütles Haapsalu linna kultuurispetsialist.
Sestap on kultuurikeskuse rõdusaalis võimalik jälgida suurelt ekraanilt etenduse otseülekannet. Pilet rõdusaali maksab 5 eurot, seda saab osta ainult koha peal ja saal mahutab paarsada inimest.

Kes tahab etendust siiski suure saalis näha, saab praegu veel pileti neljapäevasele etendusele, kus on täna hommikuse seisuga vaba veel umbes 40 kohta, või reedesele etendusele, kuhu mahub veel paarkümmend pealtvaatajat.

Pileteid saab osta Piletilevist.

LÜGi muusikal “100 aastat koolielu”

Libreto: Anneli Aken
Lavastaja: Kai Tarmula

Näitlejad: Arlethe Annus, Roger Ase, Karmo Einmann. Estin Engbusk, Vadim Konov, Gert Käsk, Hendrik Laanjõe, Tailia Leer, Johanna Liiv, Nele Lillemäe, Joosep Lillemägi, Brita Lubi, Siim Luiga, Kadi K. E. Lõhmus, Aveli Meeles, Ago Martin Mäesalu, Mikk Naar, Raul Paju, Maria Palk, Erik Mihkel Pukk, Hanna Pähn, Sten Raak, Pia Margaret Reinberg, Viktor Romanov, Märten Matthias Rääli, Kariina Sarapuu, Reneli Saumets, Katarina Sits, Siim Suitsberg, Annabel Triebstock, Anette Marilin Villand

Laulujuhid: Karin Lükk-Raudsepp, Ilona Aasvere
Ansambli juht ja seaded: Antti Kammiste
Ansambel: Madis Kari, Kristo Kuuse, Mart Mikson, Mattias Mutso, Tõnis Soots, Priit Zimmermann, Jaak Vasar
Koreograafid: Kai Tarmula, Karoline Suhhov (lõputants „Aeg ei peatu“)
Videokunstnik: Anti Rannus
Video ja reklaamid: Peeter Särg (Naxti)
Heli ja valgus: Tiit Maivel, Remo Sirila, Karl Jakob Nöör
Tehniline tugi: Mati Hunt
Juuksurid: Marje Päeske, Annika Toomemägi (Salong Plus)
Meigikunstnikud: Elis Niils, Kelli Neitsov, Andra Sreiberg
Produtsent: Mairi Grossfeldt

Tegijad tänavad: Eesti Kultuurkapital, Haridus- ja Teadusministeerium, Haapsalu Linnavalitsus, Haapsalu Kutsehariduskeskus, Maivel OÜ, Salong Plus, Naxti OÜ

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments