Märjamaa vallavanemat ootab umbusaldushääletus

BNS

Märjamaa abivallavanem Villu Karu. Foto: Urmas Lauri
Märjamaa vallavanem Villu Karu. Foto: Urmas Lauri

20. novembril loeti Märjamaa vallavolikogu istungil ette kuue volikogu liikme ühisavaldus vallavanema Villu Karu umbusaldamiseks, kirjutab Raplamaa Sõnumid.

Avalduses oli öeldud, et kohalike omavalitsuste volikogu valimiste järel moodustatud koalitsioon on lagunenud ning usalduslik koostöö valla juhtimisel puudub. Umbusaldushääletus toimub järgmisel volikogu koosolekul 18. detsembril.

“Pärast kohalikke valimisi moodustasime koalitsiooni. Me leppisime seal mõnedes asjades kokku ja juhtisime tähelepanu valupunktidele. Vallavanem Villu Karu andis seal terve rea lubadusi. Hilisemas tegevuses neid asju aga ei hakatud lahendama – pigem vastupidi,” selgitas umbusaldamise põhjusi Raivi Laaser, kes luges volikogus ka umbusaldusavalduse ette.

„Koalitsiooni moodustamisel sõlmisime kolme valimisliidu vahelise koalitsioonilepingu. Suur osa lepingu punktidest on tänaseks juba ellu viidud või aktiivses töös. Lähiaegadel avalikustatakse ka ülevaade koalitsioonilepingu täitmisest. Koalitsiooni sõlmimisel oli kuum teema vallavalitsuse personali küsimused. Need küsimused on tänaseks leidnud lahenduse selliselt, nagu kokku lepiti,“ kommenteeris Villu Karu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
5 aastat tagasi

Sõita küll see mees ei oska. Lendas oma autoga kord parklas teiste autode vahelt välja tagurdava auto tagant suure hooga läbi. Härral oli sööma minnes nii kiire, et ei osanud isegi mõelda mitte, et tagurdava auto juht ei pruugi tagurdades tagant küljelt tulevat läbikihutavat härrat mitte näha. Kindlasti oli tal tarvis ennast läbi kiiluda. Kokkupõrge jäi loetud sentimeetrite kaugusele.