1

Raplamaa Sõnumid: Märjamaa valda juhib senine vallavanem Villu Karu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Märjamaa vallavanem Villu Karu. Foto: Urmas Lauri

Eile valis Märjamaa vallavolikogu vallavanemaks ka seni valda juhtinud Villu Karu, kirjutas Raplamaa Sõnumid.

Karu poolt hääletas 18 volikoguliiget. Kohal oli eilsel istungil 21 volikoguliikmest kakskümmend.

Märjamaa vallavolikogu koosseisu juba 90-ndate aastate algusest peale kuulunud Karu pidas enne hääletuse läbiviimist volikogu ees kõne, kus ta aga järgneva nelja aasta plaane ei tutvustanud, viidates, et vallavalitsuse programmiks on koalitsioonileping ja Märjamaa ning Vigala valla ühinemisleping.

Eelmisel istungii valiti vallavolikogu esimeheks ka eelmises koosseisus samal toolil istunud Urmas Kristal.

Meelis Välis. Foto: Urmas Lauri

Eilsel istungil valiti ka alaliste komisjonide esimehed ja aseesimehed. Kullamaa keskkooli direktor Meelis Välis valiti hariduskomisjoni esimeheks. Välis oli aastast 1993 Vigala valla volikogu liige, viimases kooseisus oli ta volikogu esimees. Aastatel 1999–2002 oli ta Vigala vallavanem. Kullamaa kooli juhib Välis 2003. aastast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
MIKK
MIKK

MARJAMAA

wpDiscuz