Eksamitulemuste järgi on suurim tõusja Kullamaa keskkool

Noarootsi gümnaasiumi abituriendid hiilgasid eesti keele eksamil. Urmas Lauri

Noarootsi gümnaasiumi abituriendid hiilgasid eesti keele eksamil. Urmas Lauri

Tänavuste riigieksamite tulemuste järgi on suurim tõusja eelmise aastaga võrreldes Kullamaa keskkool. Läänemaa ühisgümnaasium paistab silma kõrge kohaga laia matemaatika eksami tulemustes.

Kullamaa keskkool tõusis üleriigilises edetabelis eesti keele eksamil 84 koha võrra ja kitsa matemaatika eksamitulemuste edetabelis 50 koha võrra. „Need olid päris korralikud tulemused seekord,” ütles Kullamaa keskkooli direktor Meelis Välis.

Välise sõnul oli tänavu lõpetanud lend ühtlase tasemega ning ka tippe oli tavapärasest rohkem. „Kindlasti oli see meie jaoks üllatus, ei arvanud, et nii hästi teevad,” ütles Välis.

Kitsa matemaatika eksami tulemuste järgi on Kullamaa keskkool Läänemaa parim kool ning üleriigilises arvestuses saadi  45,4 punktiga 42. koht. Välise sõnul valisid tänavu kõik 11 lõpetajat just kitsa matemaatika eksami.

Ka Läänemaa ühisgümnaasium ja Noarootsi gümnaasium ei jäänud Kullamaa keskkoolile palju alla – ühisgümnaasium tuli 44,2 punktiga 47. kohale ja Noarootsi gümnaasium 42,6 punktiga 52. kohale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
õpetaja
4 aastat tagasi

Jüri Oti võitlus Kullamaa Keskkooli eest on hakanud ka kooli tulemustes kajastuma, sest tema on ikka ja jälle rõhutanud ja õpetajaid julgustanud, et Kullamaa kool on hea maakool ja Kullamaal on head õpetajad ,kogemustega ja tasakaalukas direktor ja tublid õpilased. Hoiame ja väärtustame ikka oma kooli.

Okas
4 aastat tagasi
Reply to  õpetaja

45,4 punkti nõrkade matemaatikas. Õiget matemaatika eksamit ei teinud keegi. Jah, õpetaja, võite uhked olla! 🙁