Haapsalu peatänava ääres paigaldatakse jõulutulesid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jõulutulede paigaldamine Haapsalus. Foto: Urmas Lauri
Jõulutulede paigaldamine Haapsalus. Foto: Urmas Lauri

Nii nagu tavaks, süttivad esimesel advendil Haapsalus jõulutuled. Jõulutulede paigaldamisega alustati täna Posti tänavas.

„Mihkli pargist tuleme linnavalitsuse poole, kuid täna kõike paigaldada ei jõua,“ ütles Viljar, autojuht Ahto lisas, et kokku tuleb tulevanikutega katta umbes 70 peatänavaäärset puud. „Tagalinn on kõik veel panemata.“

Jõulutulesid paigaldab Haapsalu Linnahooldus, selle tarbeks telliti Lääne Ehitus Service’ist. “Meie oleme on abilised, põhitöömees on Andu,” osutas Viljar tõstukikorvis toimetavale töömehele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
6 aastat tagasi

Me veendume järjekordselt, et korruptsioon lokkab endiselt ja kõik magusamad otsad on endiselt endiste vangide käes.
Valisite omale Suku ja saite omale korruptsiooni ja vangide ülemvõim jätkub.

Volikogu esimees
6 aastat tagasi

Ja linnahooldus ei suuda isegi lampe ise riputada. Selleks tuleb ka alltöövõtja võtta.

Uimane
6 aastat tagasi

Kulturist kes läks hooga lavale ja astus valest trepist ülesse, sattudes vangitorni. Muidugi teised kõik süüdi. Mõttetu tüüp. Järgmiseks võiks tsirkuses se ahvi asendama minna))

Luik
6 aastat tagasi

Ja nii tõi kalda ahto valguse haapsalu kus sündis jeesus. Kuuldavasti ehivad ära ka kuusepuu kasutades selleks pesapalli kurikatest ümbertöödeldud redelit.