0

Lääne-Nigula valla detailplaneeringute teated

Kylaline

info@le.ee

Maali detailplaneeringu kehtestamine

Lääne-Nigula vallavalitsuse 23.10.2018 korraldusega nr 2-3/18-592 kehtestati Maali kinnistu detailplaneering asukohaga Linnamäe külas (katastriüksus 55201:001:0394; pindala 5877 m2).
Planeering näeb ette Maali katastriüksuse jaotamise kolmeks krundiks. Üks krunt moodustatakse olemasolevale tegevus- ja teenusekeskusele, teine krunt korterelamule ja kolmas krunt üksik- või kaksikelamule. Planeeringuga on määratud kruntide sihtotstarbed, ehitusõigused, kommunikatsioonilahendused, servituutide vajadus ning seatud keskkonnatingimused. Detailplaneering on vastavuses Oru valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise ja ka eelhinnangu koostamise kohustus puudub.

Karini kinnistu detailplaneeringu kehtestamine

Lääne-Nigula vallavalitsuse 23.10.2018 korraldusega nr 2-3/18-581 kehtestati Karini kinnistu detailplaneering asukohaga Spithami külas / Spithamnis (katastriüksus 52001:001:4770; pindala 0,23 ha, elamumaa sihtotstarve).
Planeering näeb ette Karini katastriüksusele eluhoone ja abihoone ehitusõiguse ning hoonestustingimused, määratud on kommunikatsioonilahendused, servituutide vajadus ning seatud keskkonnatingimused. Detailplaneering on vastavuses Noarootsi valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.

Lovisa kinnistu detailplaneeringu algatamine

Lääne-Nigula vallavalitsuse 23.10.2018 korraldusega nr 2-3/18-580 algatati Lovisa kinnistu detailplaneeringu koostamine Spithami külas / Spithamnis (katastriüksus 52001:001:1793; pindala 0,1 ha, elamumaa sihtotstarve).
Detailplaneeringu ülesanne on katastriüksusele ühe elamu ja ühe abihoone ehitusõiguse ning hoonestustingimuste määramine; kommunikatsioonilahenduste ja juurdepääsutee planeerimine ning servituutide ja keskkonnatingimuste määramine.
Detailplaneering koostatakse vastavuses Noarootsi valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz