0

Silver Loorens võitis Balti riikide jõukatsumised laskmises

Silver Loorens. Foto Ariko Astra

Dobeles toimunud Baltikumi laskurite jõukatsumisel oli kõige edukam Silver Loorens, kes võitis oma isikliku rekordiga.

Võistlused on meie noorlaskuritele heaks proovikiviks end tugevas konkurentsis proovile panna. On ju viimasel viiel aastal Läti laskurid toonud tiitlivõistlustelt alati medaleid. Viimase kahe aastaga on tõusuteel ka Leedu laskurid olles tiitlivõistlustel esikümnes. Käesoleval aastal osalesime 15 liikmelise esindusega.

Suurepäraselt lasi spordipüssi lamades harjutust 60 lasku Silver Loorens. Ta kordas oma isiklikku rekordit 589 silma ja sõna otseses mõttes pani teised laskurid „kotti”. Meeste konkurentsis edestas ta teise koha omanikku lätlast Eriks Filipjonoksi 4 silmaga. Lamades laskmises loetakse sellist vahet niivõrd kõrge resulataadi juures mäekõrguseks.

Oma isikliku rekordi püstitas Silver kevadel, kui see tähistas uut Eesti rekordit. Nüüdne oli seega kordamine.

Fotod Ariko Astra

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz