Patrullid ajasid taga varastatud sõnnikulaoturit

BNS

Teisipäeva hommikul kell 8.30 sai politsei teate, et Lääneranna valla Allika küla karjamaalt viidi minema sõnnikulaotur, kirjutab Pärnu Postimees.

Juhtunule reageeris Pärnu politseijaoskonna patrull. “Teataja oli varguse kohta teinud Facebooki postituse ja kella 12 ajal laekus talle sinna teade, et varastatud asju nähti liikumas Risti–Virtsu maanteel Risti poole,” selgitas operatsiooni Haapsalu patrullitalituse juht Meelis Laurmann.

Selle peale hakkas Pärnu patrull sõitma viidatud paiga suunas, paludes samal ajal abi Haapsalult. “Haapsalust asus eri maanteid pidi vastu sõitma kaks patrulli. Veidi pärast kella 13 märkas üks Haapsalu patrullidest otsitavat sõidukit Läänemaal Taeblas,” ütles Laurmann.

Politsei pidas varguses kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe. Teo eest võib teda oodata rahaline karistus või kuni kolmeaastane vangistus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
:D
5 aastat tagasi

no on vast pealkiri….
tõsina kihutamine vist käis ….
s….a lendas igasse kanti

Zanders
5 aastat tagasi

Sita Aadu varastas

Teine Kodanik
5 aastat tagasi

Nägin unes vist, kuidas Haapsalu patrull koos K-komandoga sireenide huilates ja villlkurite vilkudes metsiku kiirtusega ajas taga sõnnikulauturit.
See aga põrutas kummide vikinal edasi ja oleks Rootsi põgenenud, kui Väärt Haapsalu nuuskurid poleks si..alaoturit arreteerinud.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Kahju, et selle 49. aastase mehe vanemad unustasid talle omal ajal nime panna.

S.Laotur
5 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Tellimustöö!

saarlane
5 aastat tagasi
Reply to  S.Laotur

Kelder oli roolis v