Läänemaa põhikoolide lapsed võistlesid mitmevõistluses

Poiste kuus paremat. Foto erakogu

Läänemaa põhikoolide mitmevõistlus peeti kuuel alal (60 m jooks, kaugushüpe, kõrgushüpe, kuulitõuge, pallivise ja 600 m jooks tüdrukutele ning 1000 m poistele).

Tüdrukatest sai esikoha Maily Märss Ridala põhikoolist 4898 punktiga. Tema tulemused olid 8,4 sekundit sprindis, 4.46 kaugushüppes, 1.55 kõrgushüppes, 10.44 kuulitõukes, 52 meetrit palliviskes ja 2.04,8 pikemas jooksus.

Hõbemedali võitis Emma Kathrina Hein Haapsalu põhikoolist 4299 punktiga ja pronksi sai 4020 punktiga Annely Bankier Haapsalu põhikoolist. Neile järgnesid Kleer Jaani Ridalast, Karen Loorens Orult ja Anett Saarjõe Haapsalu põhikoolist.

Poiste võitjaks tuli Reno Põderson Noarootsist 4197 punktiga. Tema võidutulemused olid 9,0 sprindis, 4.76 kaugushüppes, 1.55 kõrgushüppes, 11.13 kuulitõukes, 72 m palliviskes ja 3.29,4 jooksus. Hõbemedal läks Kristjan Lebedevile 3696 ja kolmas koht Tanel Toomemäele, kes õpivad  Ridala põhikoolis. Neile järgnesid Markkus Kõre ja Marek Rakul Oru põhikoolist ja kuues oli Walter Georg Tammlepp Noarootsist.

Koolide arvestuses oli sel aastal kindlalt parim Ridala põhikool (õpetaja Pille Raudsepp). Teise koha sai Oru põhikool (õpetaja Renno Silde) ja kolmas oli Noarootsi (õpetaja Silver Schönberg).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments