Artur Talviku loodav partei saab nimeks Elurikkuse Erakond

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Artur Talvik. Foto: Markus Sein
Artur Talvik. Foto: Markus Sein

Vabaerakonnast lahkunud Artur Talviku loodav uus poliitjõud saab nimeks Elurikkuse Erakond, teatas üks algatusrühma liige kolmapäeval.

Kanal 2 hommikuprogrammis esinenud ökoloog ja Tallinna Ülikooli teadur Mihkel Kangur kinnitas uue partei sündimist ja ütles, et selle nimeks saab Elurikkuse Erakond, edastas Postimees.

Ülemöödunud nädalal kogunesid Tartus Talviku eestvedamisel mitmed ühiskonnategelased kavatsusega luua uus erakond. Lisaks riigikogu liikmele Talvikule ja Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia direktorile Anzori Barkalajale kuuluvad algatusrühma rohelise ilmavaate poolest tuntud ühiskonnategelased Roy Strider, Rainer Kuuba, Airi Hallik-Konnula, Mart Jüssi, Toomas Trapido ja Mati Kose.

Kanguri sõnul on neil umbes 100 liiget. Samuti loodava erakonnaga seotud Heli Piisang lisas, et nende eesmärk ei ole muutuda tuhandete liikmetega parteiks.

Kangur ja Piisang kinnitasid, et üheks põhiliseks teemaks on loodava erakonna jaoks haridusküsimus, edatsas Postimees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments