Haapsalus kogutakse koolitarbeid lasterikaste perede lastele

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Rannarootsi keskus. Foto: Urmas Lauri
Koolitarbeid saab annetada Rannarootsi keskuses. Foto Arvo Tarmula

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) viib läbi heategevusprojekti „Lapsed kooli“, mille eesmärgiks on koguda koolitarbeid lasterikastele peredele.

Koolitarvete kogumispäevad toimuvad augustikuu teisel nädalalõpul ning kaasavad kokku üle 300 vabatahtliku, kelle abil viiakse nelja päeva jooksul läbi aktsioon 41-s Selveri kaupluses. Läänemaal on kampaaniasse kaasatud Rannarootsi Selver. Eesti lasterikaste perede liidu vabatahtlikud on kõikides maakondades jagamas infot ja kogumas annetusi 9.-12. augustini, neljapäevast reedeni kell 16-19 ning laupäevast pühapäevani kell 11-15.

Eesti lasterikaste perede liidu president Aage Õunapi sõnul on sügis paljude perede jaoks pingeline aeg, sest kooli alguse puhul langeb pere eelarvele keskmisest suurem koormus. „Selleks, et valmistada lastele rõõmu kvaliteetsete koolitarvetega kutsungi kõiki inimesi märkama ning annetama koolitarbeid. Korraldajatel on hea meel nii väikese kustukummi, vihiku,  kui ka kallimate koolitarvete üle,“ lisas president.  Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad ELPLi liikmed laiali augustikuu jooksul.

Koolitarvete kogumisaktsioon “Lapsed kooli!” toimub Eesti lasterikaste perede liidu ja Selveri eestvedamisel juba üheksandat korda. Eelmisel aastal koguti vabatahtlike kaasabil kokku 51 789 ühikut erinevaid koolitarbeid, neist Läänemaal 2064 ühikut.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
HEVPK
5 aastat tagasi

mis te nendest lastest teha vorbite kui ei suuda isegi kooli asju osta.mul on ka kaks last keegi ei küsi kuidas hakkama saad kõik tuleb endal osta.

arrm
5 aastat tagasi

Hakkab kerjamine jälle.Varsti jõulukerjamine tulekul. Olen eluaeg kõik maksud maksnud,võtke sealt

anna-anna
5 aastat tagasi
Reply to  arrm

Mulle käib ka pisut vastu selline pealetükkiv kerjamine. Ma pole toetamise vastane, aga riigi ja riigiasutuste laristamine torkab silma. Neil on raha ainult enda jaoks, jagagu ka.