Galerii: Haapsalus avati rullmassaažisalong

Rullmassaažimasinal tuleb kogu keha läbitöödelda. Arvo Tarmula
Rullmassaažimasinal tuleb kogu keha läbitöödelda. Arvo Tarmula

Eile õhtul avas oma Haapsalus uksed rullmassaažisalong „Beautiful Me“, mis väidetavalt aitab inimestel oma keha suurust vähendada.

Kehasalongi omaniku Kee Abeli sõnul on tegemist vana tehnoloogiaga. 1927. aastal loodi see selleks, et puhastada vähist võitu saanud inimeste keha pannes lümfisüsteemid tööle. „Et surnud rakud ja kõik halb läheks kehast välja,” ütles Abel. Seejärel sai ilutööstus aru, et saavad tänu sellele masinale raha teenida. „See sai 40ndatel jõusaalides ülipopulaarseks,” ütles Abel.

Üks protseduur kestab 56 minutit ja selle aja jooksul tuleb masinal olla 15 erinevas asendis. „Kõigepealt istute, siis jalatallad neli minutit kuni keha on täielikult töödeldud – käed ja selg ka,” ütles Abel.

Lisaks on kehasolongi Beautiful me puhul tegemist esimese nutisalongiga, kus inimest juhendavad ekraanilt Inga Lunge ja Liis Haab. Nad näitavad ette, mida tegema peab. „Meil on küll niiöelda perenaine, kes on meeleolu pärast kohapeal,” ütles Abel.

Neljapäeval Haapsalus avatud salong on Eestis seitsmes. See kuu avatakse ka Kuresaares. Abeli sõnul on neil üle Eesti tuhandeid kliente ning Tallinnas on järjekorrad üle kuu. Esimene seesugune salong avati veidi vähem kui poolteist aastat tagasi.

Arvo Tarmula fotod

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments