6

Novosjolovita vehelnud epeemeeskond MM-il edasi ei pääsenud

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti epeemeeskond: Peeter Turnau, Jüri Salm ja Sten Priinits. Foto: #Bizzi Team

Eesti epeemeeskond: Peeter Turnau, Jüri Salm ja Sten Priinits. Foto: #Bizzi Team
Hiinas Wuxis jätkuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel kaotas Eesti epeemeeskond avamatšis Hispaaniale, vahendas ERRi uudisteportaal.

Eesti vehkles koosseisus Sten Priinits, Peeter Turnau ja Jüri Salm, kahekordne maailmameister Nikolai Novosjolov võistkonnas kaasa ei teinud.

Avaringis vaba olnud Eesti oli Hispaania vastu eduseisus vaid esimese minimatši järel, kui Priinits viis eestlased 3:2 ette, sealt aga panid hispaanlased enda paremuse maksma ja Eesti alistati lõpuks 45:30. Suurim vahe tehti sisse neljandas minimatšis, kui Alvaro Ibanez oli Turnaust 7:0 parem.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Haukas
Haukas

Kuule Kirk, kraavi Otiks sõimavad need jobud edasi sest sporti nad ei jaga. Siin on tegu hoopis millegi muuga-tean mida räägin sest olnud ise proffessionaalne spordimees. Keskpäraste vastaste vastu üldse mitte vastu saada, see näitabki poisi taset. Õigemini taseme puudumist. Otti Turnauga võrrelda on samuti nonsess.

Ülla
Ülla

Kuule Haukas,su lolle kommentaare lugedes võik sa ka kaaluda ala vahetamisele sest spordist sa ju sita..i ei jaga. Turnau kaotas mitte keskpärasele vastasele vaid MM proksile! Olematutele meestele kaotasid nii Priinits kui Novosjolov. aga see ei juuda asja. Samas spordis pole vahet pole kas kaotad 3:15 või 13;15 kaotus on kaotus ja mõtlemise kohta kindlasti.

Haukas
Haukas

No see 7-0 Turnau poisile peaks küll olema signaaliks, et tegeleda millegi muuga.

Kirk
Kirk

noo misasja! Otti nokiti ka algul kraaviotiks ja soovitati üldse mingi muu ala valida, aga nüüd kõik kiidavad. Trenni viitsib teha, küll paremad tulemused ka tulevad

Mia
Mia

Individuaalselt 3:15 kaotus avaringis näitab samuti, et tagevusala on vale.

möhh
möhh

ja mis mees oled ,et siin sõna võtad ja teisi arvustad?

wpDiscuz