Novosjolovita vehelnud epeemeeskond MM-il edasi ei pääsenud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti epeemeeskond: Peeter Turnau, Jüri Salm ja Sten Priinits. Foto: #Bizzi Team

Eesti epeemeeskond: Peeter Turnau, Jüri Salm ja Sten Priinits. Foto: #Bizzi Team
Hiinas Wuxis jätkuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel kaotas Eesti epeemeeskond avamatšis Hispaaniale, vahendas ERRi uudisteportaal.

Eesti vehkles koosseisus Sten Priinits, Peeter Turnau ja Jüri Salm, kahekordne maailmameister Nikolai Novosjolov võistkonnas kaasa ei teinud.

Avaringis vaba olnud Eesti oli Hispaania vastu eduseisus vaid esimese minimatši järel, kui Priinits viis eestlased 3:2 ette, sealt aga panid hispaanlased enda paremuse maksma ja Eesti alistati lõpuks 45:30. Suurim vahe tehti sisse neljandas minimatšis, kui Alvaro Ibanez oli Turnaust 7:0 parem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haukas
5 aastat tagasi

Kuule Kirk, kraavi Otiks sõimavad need jobud edasi sest sporti nad ei jaga. Siin on tegu hoopis millegi muuga-tean mida räägin sest olnud ise proffessionaalne spordimees. Keskpäraste vastaste vastu üldse mitte vastu saada, see näitabki poisi taset. Õigemini taseme puudumist. Otti Turnauga võrrelda on samuti nonsess.

Ülla
5 aastat tagasi
Reply to  Haukas

Kuule Haukas,su lolle kommentaare lugedes võik sa ka kaaluda ala vahetamisele sest spordist sa ju sita..i ei jaga. Turnau kaotas mitte keskpärasele vastasele vaid MM proksile! Olematutele meestele kaotasid nii Priinits kui Novosjolov. aga see ei juuda asja. Samas spordis pole vahet pole kas kaotad 3:15 või 13;15 kaotus on kaotus ja mõtlemise kohta kindlasti.

Haukas
5 aastat tagasi

No see 7-0 Turnau poisile peaks küll olema signaaliks, et tegeleda millegi muuga.

Mia
5 aastat tagasi
Reply to  Haukas

Individuaalselt 3:15 kaotus avaringis näitab samuti, et tagevusala on vale.

möhh
5 aastat tagasi
Reply to  Mia

ja mis mees oled ,et siin sõna võtad ja teisi arvustad?

Kirk
5 aastat tagasi
Reply to  Haukas

noo misasja! Otti nokiti ka algul kraaviotiks ja soovitati üldse mingi muu ala valida, aga nüüd kõik kiidavad. Trenni viitsib teha, küll paremad tulemused ka tulevad