Pärnumaa ühistranspordikeskus võttis tööle Läänemaa esindaja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Külliki Kübar. Arvo Tarmula foto

Esmaspäevast, 23. juulist töötab Pärnumaa ühistranspordikeskuses logistikuna varem Lääne maavalitsuses ühistransporti korraldanud Külliki Kübar.

„Kübaral on aastate pikkune praktiline ühistranspordi korraldamise kogemus, alates bussiliinide planeerimisest, sõitjate ja vedajate probleemide lahendamisest ning lõpetades riigihangete läbiviimisega, maanteeameti ja kohalike omavalitsustega suhtlemisega,” ütles Pärnumaa ühistranspordikeskuse juht Andrus Kärpuk.

Pärast Lihula ja Hanila liitumist Pärnumaaga on bussiliikluse korraldamine Lihula ümbruse liinigrupis (vedajaks GoBus) Pärnumaa ühistranspordikeskuse korraldada.

„Et seda tööd korralikult teha, on oluline kohaliku eripära, senise liinikorralduse ning sõiduvajaduste (sh Haapsalu suuna) põhjalik tundmine. Läänemaal elav logistik on olululine,” ütles Kärpuk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
võib-olla
5 aastat tagasi

see tubli neiu korraldab, et ka Kullamaalased saavad tasuta bussisõidu- valla peale küll meil keegi enam ei looda.

mare
5 aastat tagasi