Marju Länik tuleb esinema Keedika külapeole

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Marju Länik tuleb Keedika külapeole Lääne-Nigula valla külasid ühtseks laulma. Foto: fragment müürilehest
Marju Länik tuleb Keedika külapeole Lääne-Nigula valla külasid ühtseks laulma. Foto: fragment müürilehest

Keedika külaselts korraldab 14. juulil külapeo “Saame tuttavaks”, kuhu tuleb esinema Marju Länik.

Peole on kutsutud ka teiste Lääne-Nigula valla külade esindajad. “Et veeta külaplatsil üks tore suveõhtu ja omavahel tuttavaks saada meie suure valla piires,” ütles külaseltsi juhatuse liige Tarmo Kruuspan.

Keedikasse tuleb Lääne-Nigula külasid ühtseks laulma Marju Länik koos oma ansambliga. Külade etteasted algavad kell seitse õhtul, tund aega hiljem astub lavale Länik.

“Kutsume kõiki uue valla elanikke ja teisi toredaid inimesi Keedika külapäeva kontserdile “Saame tuttavaks”,” kuulutab külaselts Lääne-Nigula valla sotsiaalmeedilalehel.

Keedika külaselt korraldab külapäeva juba kaheksandat korda.

Keedika külaplatsilt on aastate jooksul läbi käinud kuulsaid Eesti poptähti. Neli aastat tagasi esinesid seal üle päeva jooksul nii Anne Veski kui ka Ivo Linna. Inimesi oli toona saate “Laulame kaasa!” salvestuse ajal 500-600, õhtul oli Ivo Linnat kuulamas 300-400 inimest.

Keedikas on rahvastikuregistri andmeil umbes 160 elanikku, püsielanikke on neist aga vaid mõnikümmend.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments