0

Politsei: Ristil põrkusid kaks mootorratast, juhid said vigastada

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna, 13. juuni öösel kella 01.01 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne maakonnas Lääne-Nigula vallas Risti alevikus Jaama tänava lõpus asuval kergliiklusteel, kus 19-aastane mees juhtis mootorratast Kawasaki ning sõitis otsa teel seisnud mootorrattale Honda, mille istmel istus 26-aastane mees. Otsasõidu tagajärjel kukkusid mõlemad osapooled enda mootorratastega pikali ning said vigastusi.

Kiirabi toimetas mõlemad isikud haiglasse kontrolli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz