Lääneranna volikogu revisjonikomisjoni juhib Meelis Malk

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Meelis Malk. Foto: Urmas Lauri
Meelis Malk. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna volikogu revisjonikomisjoni juhiks sai EKRE esindaja Meelis Malk pärast seda, kui Rait Maruste end kohalt taandas.

„Rait Maruste arvas, et tal ei ole enam viisakas revisjonikomisjoni juhtida. Eile tuli ka välja, miks,“ viitas Malk uudisele, et Maruste sai ettevõtjate loodud riigireformi sihtasutuse üheks juhiks.

Malk oli revisjonikomisjoni esimehe kandidaat ka sügisel pärast valimisi, kuid siis taandas ennast. „Pärast Maruste taandumist polnud enam palju variante,“ ütles ta.

Küsimusele, kas jalg väriseb ka uuel vastutusrikkal postil, vastas Malk: „Mis ta väriseb. Silma peal hoida on ju rahvasaadiku kohus.“

Nüüd on koos ka revisjonikomisjoni tööplaan. „Esimene ja suurem ülesanne seal on eelmiste valdade majandusaasta aruannete ülevaatamine. Praegu on üks valmis ja teisi viimistletakse,“ ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments