Ottomar Ladva alustab Balti tsooniturniiri

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eesti tippmaletajad Kaido Külaots ja Ottomar Ladva. Foto arhiiv

Tänasest 20. maini peetakse Tallinnas FIDE Balti tsooniturniiri esimest võistlust. Riikide koondised on hetkel valmistumas maleolümpiaks, see annab võimaluse näha Tallinnas võistlemas Baltikumi tugevaimad maletajaid.

Turniirist võtavad osa kõik Baltikumi kõrgeima reitinguga maletajad – Kaido Külaots (reiting 2590), Ottomar Ladva (2517) Eestist, Igor Kovalenko (2626), Arturs Neiksans (2573) Lätist ning Eduardas Rozentalis (2523) ja Sarunas Sulskis (2503) Leedust.

Eestist mängivad ka suurmeistrid Aleksandr Volodin ja Meelis Kanep, rahvusvaheline meister Tarvo Seeman ning perspektiivikad noored maletajad Mai Narva, Henrik Haavamäe ja Kirill Chukavin.

FIDE Balti tsooniturniir toimub kolmes osas, võistleb 24 maletajat. 14.–20. mail toimub võistlus Tallinnas, 14.–20. juunil Leedus ja 9.–15. juulil Lätis. Kolme võistluse koondarvestuse võitja pääseb 2019. aasta maailma karikaturniirile.

Turniir algab 14. mail kell 15.45 Paul Kerese malemajas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments