1

Artur Talvik lahkub Vabaerakonnast

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Artur Talvik. Foto Arvo Tarmula

Eile teatas Vabaerakonna eelmine juht Artur Talvik, et lahkub erakonnast.

„Vabamees tervitab! Lühike, aga väga huvitav oli minu parteiline karjäär. Palju mõtlemisainet edasi tegutsemiseks. Täna kõikki kaasvõitlejaid selle aja eest! Huvitav fakt – liitusin erakonnaga naistepäeval ja astusin välja emadepäeval,“ kirjutas Talvik oma kFacebooki-leheküljel.

Talvik oli Vabaerakonna juht laupäevase üldkoguni, kui erakonna etteotsa valiti tagasi selle esimene juht Andres Herkel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vanaema
vanaema

no ei ole Talvik mingi poliitik, hea et ise taipas ja loobus.

wpDiscuz