Linnavolinik algatas Haapsalu lipu kampaania

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Riho Lepp Haapsalu linna lipuga. Foto: Arvo Tarmula

Riho Lepp Haapsalu linna lipuga. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu volikogu liikme Riho Lepa (HaRi) ettepanek tuua Haapsalu linna lipp tänavapilti ning eelkõige linnaasutuste, ettevõtete ja eramajade lipuvarrastesse sai volikogult toetuse. Esimene partii lippe ja vimpleid saab valmis mai lõpuks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linnlane
5 aastat tagasi

Riho Lepp eelmises volikogus oli kõige suurem puuduja, nüüd, kui on töötu, siis tegeleb ula-mulaga Karilaiu taktikepi all. Ei saa sellest vennikesest üldsegi aru, kas tõesti kutsub ta riigilipule eelistama Haapsalu lippu, igal majal peaks ju olema üks lipumast või – hoidja. Olen T.Toomingaga nõus, kes tegi üleskutse, austada rohkem meie riigilippu ja tuua see ilus lipp rohkem nähtavamaks.

linnlane
5 aastat tagasi

Linnavolinik Lepp võiks esmalt hakata austama oma riiki, kus ta elab ja meie riigilippu.

kodanik
5 aastat tagasi

HaRi volinik teeb HaRi linnapeale ettepanu hakata lippu kasutama. HaRi volikogi kinnitab selle. Kas saab olla veer jaburamat skeemi? Palju õnne Riho Lepale. Muuga ilmselt pildile ei pääse.

K.S.
5 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Aga pilt on ilus…

Jaanus
5 aastat tagasi

Haapsalu võiks üldse autonoomia välja kuulutada, linnriik. Turismiga elab ära küll, karjakaupa soomlasi tassida metsadesse loomi ja linde tapma, raha tuleb sahinal kassasse.