0

Läänemaa raamatukogu rendib uued arvutid

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa keskraamatukogu rendib neljaks aastaks uued arvutid, sest olemasolevate rendileping lõpeb tänavu juulis. Uusi arvuteid vajavad ka Asuküla, Ridala ja Uuemõisa haruraamatukogud.

„Tegemist on raamatukoguhoidjate tööarvutitega,” ütles Lääne maakonna keskraamatukogu direktor Ilme Sepp. Kaheksa avalikus kasutuses olevat arvutit vahetati välja juba mullu. Raamatukoguhoidjate tööarvuteid on Haapsalus 20, haruraamatukogudes igas üks arvuti. 23 arvuti rendihind neljaks aastaks koos käibemaksuga on kuni 30 000 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz