1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 24. aprilli

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tasuta sõit maakonnaliinidel küsimärgi all

Põhja-Eesti ühistranspordikeskuse hinnagul ei ole riigi antava raha eest võimalik Lääne maakonnaliinidel tasuta ühistransporti korraldada. Pärnumaa ühistranspordikeskus leiab, et tasuta ühistransport ei olegi üldse mõistlik, ja saatis eile ministeeriumile ettepaneku korraldada oma maakonnas soodushinnaga sõit.

Keskkonnaaktivistid koguvad metsaostuks raha

Looduskaitsjad plaanivad osta metsafirmadelt metsa tagasi, et säästa seda lageraiest. Metsa tagasiostu ettevõtmise algatas Haeskas elav kooliõpetaja Rea Raus, kes soovib kõigepealt päästa oma maja kõrval asuvat metsa, mille eelmine omanik maha müüs.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
need
need

tasuta bussisõidu vastased firmad on ühed vassijad ja sahkerdajad, tasuta oma ametiautoga isiklikke sõite teha on neil aga loomulik ja igati õigustatud tegevus

wpDiscuz