0

Haapsalu maanteejooksul ülinapp võit Jaanus Kallastele

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu maanteejooksu 10km distantsi võitis tulemusega 32.47 Jaanus Kallaste (Treeningpartner). Paar päeva tagasi Tapa Sinilille jooksu võitnud Roman Hvalõnski (Sparta) jäi Kallastest maha vaid sekundiga (32.48). Kolmandaks tuli veel mullu samal võistlusel kaks minutit aeglasem olnud Kevin Väljaots (Täppsportlased). 33.32 on ka Väljaotsa uus isiklik 10km rekord.

Esimese kuue sekka mahtusid veel Mardo Lundver, Rauno Reinart ja Indrek Ilumäe.

Naiste parim oli täna enam kui minuti võrra oma senist rekordit parandanud Laura Maasik. Tulemusega 37.00 lõpetanud Maasik oli täna selgelt kõige kiirem naine rajal. Naistest oli teine Olga Andrejeva (37.41, Sparta) ning kolmas Helin Meier (37.58).

Kokku sai 10km distantsil tulemuse kirja 156 jooksjat, mis on Haapsalu maanteejooksu osavõtjate rekord. Mullu läbis Haapsalu maanteejooksu 132 jooksjat.

Sama võistluse raames toimunud 4,8km pikkuse distantsi kiireimad olid Kristian Otlot (16.21) ja Meri-Lill Plagnaud (19.54).

Janek Oblikas, Marathon 100

Põhijooksu tulemused.

Noortejooksu tulemused.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz