Galerii: Andres Ammas sängitati Tallinna Metsakalmistule

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Andres Ammase viimne puhkepaik on Tallinna Metsakalmistul. Foto: Peeter Langovits

Täna Haapsalu Toomkirikust viimsele teekonnale saadetud riigimees ja õpetaja Andres Ammas maeti Tallinna Metsakalmistu kuulsuste künka jalamile riigikogu saadikute ja Eesti taasiseseisvumise välja kuulutanud ülemnõukogu liikmete matmisalale.

56aastane Andres Ammas suri ööl vastu kolmapäeva kodus Tallinnas.

Fotod: Peeter Langovits

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ants erm
4 aastat tagasi

Hea Andres, täna, peale Sinu sängitamist kodumaa mulda, hakkasin mõtlema, et millal me siis tegelikult kohtusime! Kuidagi oled Sa mulle kogu aeg olemas ja lähedal olnud, aga ühtegi otsest kohtumist enne Vabaerakonna asutamist ei meenugi! Võib-olla, et neid polnudki, ja Sa oled isamaalise poliitiku ja ajakirjanikuna minu jaoks lihtsalt alati olemas olnud, ning sügis 2014 oli minu jaoks taaskohtumine Sinuga!
Su lahkumine oli mõistusevastaselt varajane ja ülekohtune. Valus on öelda, aga muud võimalust enam ei ole: “Puhka rahus, Andres, Sa oled legend Eesti nüüdisajaloos!”