3

Eesti Ekspress: president läks Inglismaalt USAsse Palivere kaudu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

President Kersti Kaljulaid Paliveres. Foto. Urmas Lauri
Läänemaal asuva 667 elanikuga Palivere aleviku inimesed tunenvad end lõpmata uhkelt, kirjutas Eesti Ekspress oma Sahinate rubriigis.

Kolmapäeval, 28. märtsil oli president Kersti Kaljulaid visiidil Suurbritannias, kus teda võttis vastu kuninganna Elizabeth II. Seejärel naasis riigipea Eestisse, et järgmisel päeval osaleda Paliveres toimunud Lääne-Nigula vallavolikogu istungil. Ja seejärel tõttas Kaljulaid Washingtoni, et kohtuda teisipäeval, 3. aprillil USA presidendi Donalt Trumpiga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
hirv
hirv

Palivere aleviku inimesed tunenvad end lõpmata uhkelt!? Mispärast, hirmu peaks tundma tegelikult, ei tea sealne inimene mida kokkuleppimas käidi täpsemalt. Niisama reis see polnud ju ja arvatavasti midagi head ka ei lubatud.

hirm
hirm

Ei tea, mida arutati, aga KINDLASTI midagi halba???? Vaata mõnikord ka, et päike paistab.

uytf
uytf

USA abiga müüdi Palivere maha UK kolooniaks? Nüüd majutatakse sinna rügement Šoti seelikutes torupillimängijaid. Väga hirmus!

wpDiscuz