1

Haapsalu mullused parimad ehitised on kunstikooli maja ja pereelamu Raudtee tänaval

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kunstikooli maja Jaani 2 aasta tagasi jaanuari alguses. Foto: Arvo Tarmula
Kunstikooli maja Jaani 2 aasta tagasi jaanuari alguses. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsuse korraldatud konkursil tunnistati 2017. aasta parimateks ehitisteks pereelamu Raudtee 16b ja Haapsalu kunstikooli hoone.

Konkursi komisjon vaatas üle 2017. aastal kasutusloa saanud ehitised kahes grupis: pereelamud ja muud ehitised.

Pereelamute kategoorias tunnistati parimaks pereelamu Raudtee 16b (omanik Andri Meriloo, projekteerija LEI Ehitusgrupp OÜ, arh. Harry Lindemann, ehitaja OÜ Resteh), muude ehitiste kategoorias tunnistati parimaks Jaani 2 kinnistul asuvad Haapsalu kunstikooli, loomekeskuse, kohvik-büroo hooned (omanik OÜ Haapsalu Linnahooldus, projekteerija LEI Ehitusgrupp, arhitekt Harry Lindemann, ehitaja Ehto OÜ).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vanamees
Vanamees

palju õnne, Harry!

wpDiscuz