Bratislava turniiri võitis Embrich, laenatud varustuses võistelnud Differt lõpetas 33. kohaga

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nelli Differt. Foto: erakogu
Nelli Differt võistles Bratislavas laenatud varustusega ja pidi leppima 33. kohaga. Foto: erakogu

Slovakkias Bratislavas peetud naiste epeevehklemise satelliitturniiril jõudis eestlannadest poodiumi kõrgeimale astmele Irina Embrich, kes alistas finaalis kanadalanna Cindy Gao 13:7, kes võitis poolfinaalis Kristina Kuuse 15:12.

Poolfinaalis alistas Embrich kanadalnna Guo Zi Shani 15:8.

Kristina Kuusk oli kokkuvõttes neljas, Nelli Differt lõpetas võistluse 33. ja Erika Kirpu 40. kohaga.

„Kahjuks pidin 32 parema hulka pääsul tunnistama sakslanna Kristin Werneri paremust 15:11,” kirjutas Differt oma Facebooki postituses. “Võistluse üsna kesist tulemust mõjutas kindlasti asjaolu, et eile Bratislavasse tulles suutis AirBaltic minu koti ära kaotada ning pidin vehklema laenatud varustuses.”

Differt lendas Tallinnast Riia kaudu Viini. Viini jõudes, selgus, et võistlusvarustusega kott oli jäänud Riiga. „Kott lubati esimesel võimalusel järgi saata,” kirjutas Differt. Viinist sõitsid sportlased Bratislavasse. Võistluspaika jõudnud Differt helistas Viini lennujaama ja sealt öeldi talle, et kott jõuab õhtul kell 20 Viini, kuid edasi Bratislavasse saavad nad selle saata alles pühapäeva hommikul.

„Õnneks toimus Bratislavas samal ajal ka juunioride MK-etapp ning juunioride peatreener Meelis Loit oli lahkelt nõus meid sõidutama 60 km kaugusele Viini lennujaama. Seal aga selgus, et kotti siiski ei tulnud, sest see ei mahtunud lennukisse,” nentis Differt. „Vahepeal oli aga kott lennanud Riiast Stockholmi ning sinna pidama jäänud. Bratislavasse lubati kott saata lõpuks pühapäeva õhtuks, selleks ajaks, kui võistlus juba läbi.”

Võistlema pidi Differt laenatud võistlusvarustusega. „Õnneks olid meie idanaabrid, venelased nõnda vastutulelikud, et laenasid oma varustust,” kirjutas Differt. „Kindlasti ma ei arva, et varustus vehkleb, vaid ikka sportlane.”

Nelli Differt lõpetas oma postituse tõdemusega, et järgmine võistlus on juba järgmisel nädalavahetusel ja siis on võimalus teha vigade parandust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz