2

Ekspress Meedia paberlehtede tellimisel ei kaasne enam digilugemisõigust

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatõmmis EPLi lehelt.

Eesti Päevalehte, Eesti Ekspressi ja Maalehte koondav Ekspress Meedia muutis oma hinnastamispoliitikat nii, et paberlehe tellijale ei kaasne alanud aastast enam tasuta juurdepääsu digiväljaandele, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Ekspress Meedia levi- ja klienditeenindusdirektor Tarvo Ulejev selgitas ERR-ile, et  pakettides on toimunud muudatus, paber+digi paketti saab aga eraldi tellida.

Muudatuse järel on uutel tellijatel kolm valikut: tellida ainult digileht, tellida ainult paberleht või valida kombineeritud variant neist.

Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald kirjutab ettevõtte kodulehel, et üha enam hakkavad ka Eesti inimesed harjuma mõttega, et väärt ajakirjandusliku sisu tarbimise eest tuleb digitaalsetes kanalites maksta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kuglimugli
Kuglimugli

Digilehe puhul piisab pealkirjade lugemisest.

Tont
Tont

Pole neist ühtegi tellinud.

wpDiscuz