0

Kanepi alistas Watsoni ja pääses Brisbane’is põhiturniirile

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kaia Kanepi (WTA 99, pildil) alistas Brisbane’i WTA turniiri kvalifikatsiooni finaalis britt Heather Watsoni (WTA 75) 6:4, 6:1.

Avasetis jõudis Watson esimestes Kanepi servigeimides murdepallideni, kuid Haapsalu mängija ei lasknud end murda ja murdis pikaleveninud neljandas geimis hoopis Watsoni ning asus 3:1 juhtima. Seitsmendas geimis õnnestus britil Kanepi servigeim võita, kuid eestlanna mängis seti lõpu kindlalt ja murdis viimases geimis uuesti vastase. Teises setis Kanepi Watsonile võimalust ei andnud.

Kohtumine kestis üks tund ja 14 minutit. Eestlanna lõi mängu jooksul kuus serviässa ja tegi kaks topeltviga. Watsoni arvele jäi viis serviässa ja neli topeltviga.

Kanepi vastane põhiturniiri avaringis on venelanna Daria Kasatkina (WTA 24), kellega ta on tabelis kokku juhtunud kaks korda. 2015. aastal kohtusid naised Prantsusmaal Saint Malo’s, seal võitis Kasatkina 2:6, 6:1, 6:1. Tänavu US Openi kaheksandikfinaalis võitis Kanepi 6:4, 6:4.

Brisbane’is on võistlustules ka Anett Kontaveit (WTA 34), kes läheb esimesena vastamisi kahekordse Wimbledoni turniiri võitja Petra Kvitovaga (WTA 29).

Uuel aastal alustavad hooajaga ka Eesti meestennisistid. Jürgen Zopp (ATP 163) mängib Bangkokis 50 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril ja läheb avaringis vastamisi 28aastase Jason Jungiga (ATP 239). Kenneth Raisma (ATP 906) kohtub Hong Kongi Futures turniiril 19aastase Hong Kit Wongiga (ATP 975).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz