Haapsalu jõulupuu on veebihääletuses tõusnud kuuendale kohale

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Postimehe jõulupuude veebihääletus. Foto kuvatõmmis veebilehelt
Postimehe jõulupuude veebihääletus. Valga kuusk. Foto kuvatõmmis veebilehelt

Eile õhtul Lääne Elu veebis postitatud üleskutse upitada Haapsalu Lossiplatsile püstitatud jõulupuu Postimehe veebihääletuses seitsmendast kohast ettepoole on kandnud vilju. Haapsalu on esikuuikus, kui mitte öelda esikuusikus.

Postimees on ritta seadnud 14 linna jõulupuud ning igaüks saab veebis oma lemmiku poolt hääletada.

Haapsalu Lossiplatsile püstitatud kuusk olevat aastate vägevaim, kella kolmveerand kolme paiku pärastlõunal olid hääletajad mudalinna jõulupuu kuuendale kohale tõstnud.

Lemmikuks on praegu Tallinna kuusk (1908 häält), järgnevad Rakvere (1736) ja Narva (1421) häält. Veel eile kolmandal kohal olnud Kuressaare on 1390 häälega langenud neljandaks.

Haapsalul (1106 häält) on kuuendast kohast ettepoole pääsemine käegakatsutavas kaugusel, sest Valga kuusk on napilt poolesaja hääle kaugusel (1153 häält). Veel eile õhtul oli Haapsalu oma on saanud vaid 828 häält.

Kes soovib Haapsalu kuuske kui mitte poodiumile, siis vähemalt esimese kuue hulka aidata, peaks kätte võtma ja hääletama Postimehe veebiküsitluses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
6 aastat tagasi

Aeg oleks linnavalitsuses see hääletusmassin mis koerte teemal kasutati tööle panna nüüd. Tõnu-Pets, tehke ära! Tooge võit koju.

kahjuks
6 aastat tagasi

Tegelikult on Haapsalu viimased 20 aastat linnas samu jõuluehteid kasutanud. Midagi võiks muutuda ka.