0

Lihulas peeti jalgpalli Talveturniir

Lõuna-Läänemaa JK mõlemad 2007 sündinud poiste võistkonnad võidukarikaga. Foto Kristiina Kukk

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi korraldusel toimus Lihulas laupäeval 2007. ja 2008. aastal sündinud jalgpallilastele Talveturniir. Kahes vanusegrupis peetud saaliturniiril võistles kokku kümme võistkonda kokku 100 jalgpalluriga.

Võõrustajatele oli konkurentsi pakkuma tulnud Saku Sportingu, Läänemaa JK ja Kohila JK Püsivuse noortevõistkonnad. Hommikupoolikul võtsid mõõtu 10-aastased ja pealelõunal selgitasid paremad 9aastased. Kui selles vanuses on ilus mäng eelkõige hingestatud tahtmine ja rõõm, ei puudunud sellelgi turniiril ilusad väravad, täpsed söödud, meisterlikud tehnilised lahendused ja väravavahtide hiigeltõrjed. Kui saali ja rõdutäis pealtvaatajaid veel lastele korralikult kaasa elab, saamegi toreda noorteturniiri.

2007. aastal sündinud poiste turniiril näitas kõige kindlamat mängu koduvõistkond. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi noorjalgpallurid suutsid talveturniiride hooaja sisse juhatada turniirivõiduga. Nad alistasid kõik oma vastased ja lõid turniiril ka kõige rohkem väravaid. Tasuks ilus turniiri võitjakarikas. Teise koha noppis Kohila JK Püsivus ja kolmandaks tuli Saku JK Valge võistkond.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi mängis koosseisus: Keiro Ristikivi, Kenneth Lomp, Ats Kaasik, Charli Takk, Raikko Kanter, Joonas Vestli. Treener Jaanus Getreu.

2008. sündinud poiste turniiril olid mängud veelgi pingelisemad. Tabelisse märgiti mitu viiki, oli üllatustulemusi ja mitu üheväravalist nappi võitu. Peale viimast mängu näitas tabel, et kaks võistkonda olid kogunud võrdse arvu punkte. Siin sai tänu omavahelise mängu võidule turniirivõidu Kohila JK Püsivus. Teine oli Saku Sporting Valge võistkond ja kolmas Läänemaa jalgpalliklubi. Nemad olid aga ainsad, kes turniirivõitjatest jagu said.

Kohila JK Püsivus mängis koosseisus: Remi-Rilos Madison, Sander Matt, Roomet Oolma, Trevor Lõhmus, Karlos Taevas, Marten Trakmann, Ravve Valdre, Mihkel Olo. Treener Ando Meerbach.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz