0

Haapsalu laskurid võitsid noorte meistrivõistlustelt kolm medalit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Elari Tahvinov ja Karl Armin Võsur. Foto Mati Seppi

Põlvas toimunud Eesti kuni 16-aastaste meistrivõistlustel laskmises said Haapsalu spordikooli õpilased kaks hõbe- ja ühe pronksmedali.

Seekordsel võistlusel oli suuremad ootused seotud olümpia kiirlaskmise harjutusega. Eelnevad võistlusstardid andsid ootuse isegi kolmikvõidule. Paraku on üks asi võistelda endast vanematega ja teine olla omavanuste seas favoriidiseisuses ja teada, et sinult oodatatakse head kohta

Olümpia kiirlaskmises nii läkski. Meie poistel vaheldusid ilusad seeriad ootamatute kehvade laskudega järgmises. Sama juhtus ka teiste võistkondade esindajatega. Sellises virvarris suutis meie poistest pronksmedalile tulla Karl-Armin Võsur 236 silmaga. Sama silmaga jäi neljandaks Peeter Kaus ja kuuendaks 232 silmaga Elari Tahvinov. Antud harjutuse kindlamaid esikohapretendente valgalane Kirill Lepman lasi 232 silma ja oli seitsmes.

Hõbemedalid sai Elari Tahvinov, kes esimese võitis spordipüstoli ilmuva märgi harjutuses 265 silmaga. Väga tubli esinemisega samas harjutuses teenis Karl Erik Zimmer 252 silmaga kuuenda koha. Tüdrukute arvestuses saavutas Anni Kallas viienda koha 262 silmaga ja Birgitta Vare 258 silmaga seitsmenda koha.

Teise hõbemedali võitis Elari Tahvinov harjutuses 40 lasku õhupüstolist 359 silmaga. 6.koha sai siin Karl Armin Võsur 339 silmaga.

Püssilaskmises hoolitsesid paremate kohtade eest Jander Korpe, kes kogus lamadesharjutuses 279 silmaga ja Villem Rehkaltkes oli õhupüssiharjutuses 343 silmaga kaheksas.

Mati Seppi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz