Politsei jagas aastapäeva puhul teenetemärke ja tänukirju

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 29

Politsei 99. aastapäeva puhul jagati täna Haapsalu politseijaoskonnas toimunud aktusel teenetemärke ja tänukirju tublimatele töötajatele, abipolitseinikele ja koostööpartneritele.

Lääne politseiprefekt Kaido Kõplas hindas oma kõnes politseiaastat selliseks nagu üks hea aasta olema peab. Siiski pole tema sõnul kõik läinud probleemideta, sest vaatamata sellele, et politseinikud on töötanud hästi, on neid tabanud avalikkuse kriitika. Viimase sellise näitena tõi Kõplas ID-kaardi sertifikaatide uuendamisega kaasneva.

Politsei aastapäeva puhul sai politsei teeneteristi hõbemedali abipolitseinik Mikko Kiisa. Teeneterist anti talle üle läinud nädalavahetusel Viljandis toimunud politsei ja piirivalve aastapäeva üritusel.

Lääne prefektuuri teenetemärgi koos 300eurose preemiaga pälvisid politseileitnant Meelis Laurmann ja abipolitseinik Aivar Kaus.

Politsei peadirektori tänukirja ja 300eurose preemiaga tunnustati vanemkomissar Kiur Klippbergi. Lääne prefekti tänukirja ja 200eurose preemiaga ülemkomissar Sirje Treimani ja komissar Rene Pajulat.

Politsei- ja piirivalveameti hinnalise kingituse, Tissot käekella pälvis abipolitseinik Airi Läänemets.

Lääne prefektuuri tänukirjad said Haapsalu politseijaoskonna koostööpartnerid Laura Siht Lääne- ja Hiiumaa Ohvriabist, Reelika Kaasik ja Merike Võsu Lääne-Eesti Vabatahtlikust Reservpäästerühmast, Solveig Edasi Maanteeametist, Kätlin Poopuu Lääne päästepiirkonnast ja Tuuli Varik Lääne-Nigula vallavalitsusest.

Fotod Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments