Parvlaevalt maha sõitnud autod põhjustasid Virtsu sadamas avarii

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pühapäeval päeval põhjustasid praamilt mahasõitvad autod Virtsu sadamas plekimõlkimise, mille asjaolusid selgitab politsei.

Kl 11.18 teatati politseile, et parvlaevalt parempoolsel rajal maha sõitev sõiduauto keeras sadama territooriumil ette vasakpoolses sõidurajal sõidurajal liikunud veoautole. Inimesed õnnetuses viga ei saanud, sõiduautol oli aga kahjustatud vasak külg.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul oli tegemist tavapärase plekimõlkimisega, kuid et pooled omavahel kokkuleppele ei jõudnud, kutsuti kohale politsei. „Nüüd vaatame sadama kaamerapilti, et asjas selgust saada,” ütles Laurmann.

Eelmisel nädalavahetusel oli samalaadne õnnetus, kus praamilt mahatulekul pressis üks auto end autorivis vahele, Rohuküla sadamas. Toona said pooled kokkuleppele ja kahjude hüvitamisega tegeleb kindlustus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments